Voor veilig en gezond doorwerken

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Extra kennissessie: Samen veilig werken op kantoor

Wil je meer informatie over de maatregelen m.b.t. werken op kantoor en handige tips hoe je je kantoor inricht? Meld je aan voor de extra online én gratis kennissessie van de Helpdesk Corona Bouw & Techniek op dinsdag 29 september.
Lees meer Lees meer over Extra kennissessie: Samen veilig werken op kantoor

Online kennissessie 'Hot topics rondom corona'

Na het succes van de vorige gratis online kennissessies is het tijd voor een nieuwe editie. De onderwerpen waarover nu de meeste vragen aan de helpdesk worden gesteld, komen aan bod tijdens deze nieuwe, informatieve online kennissessie. Waar lopen werknemers en werkgevers nu écht tegenaan op het gebied van veilig en gezond (door)werken tijdens corona?
Lees meer Lees meer over Online kennissessie 'Hot topics rondom corona'

Tekort aan FFP2 en FFP3 maskers

Nog steeds gaat het grootste deel van de beschikbare FFP2 en FFP3 maskers naar de zorg. Die zijn daarom nauwelijks verkrijgbaar voor bedrijven in andere branches, zoals de Bouw en Techniek. Lopen we nu een gezondheidsrisico?
Lees meer Lees meer over Tekort aan FFP2 en FFP3 maskers

Veilig op weg naar je werk

Wist je dat de maatregel rondom bedrijfsmatig reizen is versoepeld? Deze aanpassingen gelden voor zowel reizen in een bedrijfsbus als in een privéauto waarmee je carpoolt. Is alleen reizen niet mogelijk? Dan is met meerdere personen samen reizen weer toegestaan. 
Lees meer Lees meer over Veilig op weg naar je werk

Hoe zorg jij voor de herstart van kantoor?

Wil je meer informatie over de maatregelen m.b.t. werken op kantoor en handige tips hoe je je kantoor inricht? Meld je aan voor de online én gratis kennissessie van de Helpdesk Corona Bouw & Techniek op 17, 25 augustus of 3 september.
Lees meer Lees meer over Hoe zorg jij voor de herstart van kantoor?

Herstart goed geregeld?

Ben jij achter de schermen al bezig met een herstart op kantoor? Wil jij zeker weten dat je het goed geregeld hebt voor alle werknemers? 
Lees meer Lees meer over Herstart goed geregeld?