Voor veilig en gezond doorwerken Laatste nieuws: advies mondkapjes!

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Protocol Samen Veilig Doorwerken nog steeds van kracht

Op 13 oktober kondigde minister-president Rutte en minister Hugo de Jonge opnieuw coronamaatregelen aan. Ook met deze nieuwste maatregelen kan de bouw- en technieksector veilig doorwerken op basis van het Protocol Veilig Samen Doorwerken.
Lees meer Lees meer over Protocol Samen Veilig Doorwerken nog steeds van kracht

Doorwerken of thuis blijven? Check deze handige infographic!

Je wilt natuurlijk je steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus en dus volg je de regels. Maar dan word je wakker met een snotneus en verhoging en weet je het even niet meer? Moet je nu thuisblijven of kun je gewoon werken? En geldt dat ook voor je huisgenoten?
Lees meer Lees meer over Doorwerken of thuis blijven? Check deze handige infographic!

Mondkapjes in de Bouw & Techniek, zo gaan we het doen!

*** Aangepast artikel over werken met adembescherming/mondkapjes in de Bouw & Techniek (d.d. 12 oktober 2020) *** Het Kabinet komt met een dringend advies tot het dragen van mondkapjes. Wat betekent dat nu voor de Bouw en Techniek?
Lees meer Lees meer over Mondkapjes in de Bouw & Techniek, zo gaan we het doen!

Wat betekenen de maatregelen die op 29 september ingaan voor de Bouw en Techniek?

De overheid heeft per 29 september scherpere maatregelen aangekondigd om het coronavirus terug te dringen. De Bouw en Techniek werken daaraan mee met het Protocol 'Samen Veilig Doorwerken'. Werkzaamheden in de bouw kunnen dan ook doorgaan, het toepassen van het protocol is daarvoor strikt noodzakelijk.
Lees meer Lees meer over Wat betekenen de maatregelen die op 29 september ingaan voor de Bouw en Techniek?

Corona-RI&E-module

Het is de week van de RI&E, maar het is ook het jaar van de coronacrisis. Vandaar dat er een Corona-RI&E-module is toegevoegd aan het reguliere RI&E-Instrument.
Lees meer Lees meer over Corona-RI&E-module

Extra kennissessie: Samen veilig werken op kantoor

Wil je meer informatie over de maatregelen m.b.t. werken op kantoor en handige tips hoe je je kantoor inricht? Meld je aan voor de extra online én gratis kennissessie van de Helpdesk Corona Bouw & Techniek op dinsdag 29 september.
Lees meer Lees meer over Extra kennissessie: Samen veilig werken op kantoor